Alege-ți ce rulouri dorești și bani înapoi primești!

Campanie promoțională desfășurată prin Rețeaua de Distribuitori Autorizați VELUX, valabilă în perioada  25 octombrie - 17 decembrie 2021.

Cât de important este confortul casei tale? Acum când mulți dintre noi lucrăm de acasă, copii noștri își desfășoară cursurile în mediul online și majoritatea activităților au loc la interior, confortul este acel ceva care ne oferă starea de bine și sentimentul puternic de "Casă Dulce Casă". Ne dorim să avem acest sentiment tot timpul, indiferent de anotimp, iar acesta este influențat și de mediul încăperii în care ne aflăm.

Pe lângă efectele pozitive pe care ni le aduce la nivel fizic un mediu sănătos de locuit, confortul menținut la nivel optim,  este ceva ce ne dorim cu toții deoarece în plus reduce considerabil și costurile de răcire și ventilație. 

Acest lucru este posibil cu accesoriile VELUX care îți aduc multiple beneficii, atât în sezonul rece cât și în cel cald, de la efectul de întunecare pentru un somn odihnitor atât ziua cât și noaptea, la camere ferite de insecte până la temperaturi mai scăzute în mansardă cu 5°C, pe timpul verii.    

De aceea, pentru  ca tu să poți obține confortul mult dorit lansăm campania „Alege-ți ce rulouri dorești și bani înapoi primești!”

Acum ai soluția perfectă ce vine alături de un cadou! 
Cumpără în perioada 25 octombrie - 17 decembrie 2021 oricare minimum 2(două) accesorii VELUX incluse în campanie și primești garantat bani înapoi. 

VELUX România oferă premii în bani clienților care achiziționează cel puțin 2(două)  produse incluse în promoție:
Plasa VELUX împotriva insectelor,  Ruloul opac - culorile standard,  Ruloul exterior parasolar, astfel:90 lei - pentru achiziționarea unei plase VELUX împotriva insectelor ZIL*

60 lei - 
pentru achiziționarea unui rulou opac DKL, culorile standard*


40 lei - 
pentru achiziționarea unui rulou exterior parasolar MHL*

*pentru minimum 2 produse achiziționate
 

Premiile în bani se acordă atât pentru achiziționarea a minim 2 produse identice (ex: 2 rulouri opace DKL = 120 lei cadou sau  2 plase împotriva insectelor = 180 lei, etc.), precum și pentru produse diferite incluse în campanie (ex: 1 rulou exterior parasolar + 1 rulou opac DKL = 100 lei cadou).  Pentru fiecare rulou adăugat în plus la cele minim două, îți returnăm bani înapoi garantat pentru toate rulourile tale comandate ce fac parte din promoție. 

În campanie nu sunt inlcuse rulourile cu acționare electrică și solară, pachetele ROZ si DOP și roletele exterioare. 

Pentru a intra în posesia premiilor în bani trimite direct către organizatorul campaniei VELUX România, toate informațiile ce fac dovada achiziției accesoriilor VELUX aflate în promoție, completând formularul de mai jos.
Produsele VELUX participante la campania „Alege-ți ce rulouri dorești și bani înapoi primești!"

ZIL    -  Plasa VELUX împotriva insectelor  
DKL -  Rulou opac, culori standard
MHL -  Rulou exterior parasolar

Plasa VELUX împotriva insectelor 

Acest produs este unul ideal, pentru orice tip de încăpere, deoarece  îți permite să te bucuri de priveliște și aer proaspăt fără insecte. Este ușor de montat și utilizat și poate fi combinat cu toate celelalte rulouri de interior sau produse de protecție împotriva căldurii exterioare VELUX. Plasa împotriva insectelor se depozitează ordonat în apărătoarea superioară subțire de ramă, atunci când nu este utilizată.

Ruloul opac DKL, culori standard

Ruloul opac, în culori standard potrivite oricarui design interior, creează un efect de întunecare, fiind un produs ideal pentru dormitoare. Este proiectat pentru o potrivire perfectă și un montaj rapid și simplu, fără a fi necesară măsurarea, decuparea sau tăierea. Poți alege între șinele laterale din aluminiu alb sau periat, să fie perfect asortate cu fereastra ta de mansardă VELUX.

Ruloul exterior parasolar

Dacă îți dorești un control eficient al căldurii la mansardă, acest produs  îți poate produce efectul mult dorit. Ruloul exterior parasolar VELUX împiedică razele solare să atingă fereastra, reducând temperatura interioară cu până la 5 grade C* și menţinând confortul termic în interior într-o zi călduroasă, însorită. Ruloul exterior parasolar este transparent, astfel încât te poți bucura tot timpul de privelişte.
  

Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul Distribuitorilor Parteneri VELUX din România și Republica Moldova, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici. La campania promoțională „Alege-ți ce rulouri dorești și bani înapoi primești!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României sau al Republicii Moldovei.  În cazul persoanelor juridice, contravaloarea premiilor va fi oferită reprezentantului desemnat, în baza unei declarații. Pentru valoarea premiilor, nu se emit facturi fiscale.   
Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Accesează Regulamentul Oficial pentru mai multe detalii.