Prinde ACUM promoția verii!

Ruloul exterior parasolar

5 lei   

preț recomandat 

Prinde ACUM promoția verii!

Ruloul exterior parasolar

5 lei   

preț recomandat

Promoția verii de la VELUX Ne mutăm la mansardă

Ruloul exterior parasolar VELUX are prețul recomandat de 5 lei la achiziția unui pachet format din:

  • fereastră de mansardă VELUX din gama Standard Plus (GLL 1061, GLL 1061B și GLU 0061, GLU 0061B)
  • ramă de etanșare individuale cu kit de izolare termică BDX inclus (EDW/EDS 2000) sau rame de etanșare pentru combinații de două ferestre pe orizontală + kitul de izolare termică BDX (EKW/EKS 0021F)

Singura modalitate de achiziție a pachetelor promoționale VELUX este prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din toată țara, datele de contact ale acestora fiind disponibile aici.

Produse VELUX participante la promoția „Ne mutăm la mansardă!”

  1. ferestre de mansardă Standard Plus, model: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B
  2. ramele de etanșare individuale model EDW/EDS 2000 care au inclus kitul de izolare termică BDX și/sau ramele combi EKW/EKS 0021F pentru combinația a 2 ferestre de mansardă pe orizontală + kitul de izolare termică BDX. 
  3. ruloul exterior parasolar cu operare manuală, model MHL

pentru toate dimensiunile disponibile în stoc, în broșura „Lista de prețuri” valabilă din aprilie 2020. Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor VELUX din România și Republica Moldova, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

Achiziția de către clientul final a mai multor pachete promoționale implică în mod automat primirea unui număr direct proporțional de rulouri exterioare parasolare (MHL 5060) la prețul recomandat de 5 lei/buc fără TVA.
La campania promoțională „Ne mutăm la mansardă!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Urmărește filmul și vezi cât de ușor se montează ruloul parasolar!

Urmărește filmul și vezi cum acționează ruloul exterior parasolar.