Adaugă confort mansardei tale!

Cumpără pachetul de ferestre de mansardă VELUX și primești ruloul exterior parasolar la 10 lei!

Știai că lumina naturală poate să-ți decoreze camera în funcție de fiecare anotimp? Observă circuitul natural al luminii din fiecare cameră a mansardei tale și lasă-te surprins de jocurile acesteia!

Adaugă confort mansardei tale – tot timpul anului! Cumpără ferestrele termoizolante Standard Plus (cu 3 foi de sticlă) eficiente energetic și beneficiezi de un rulou exterior parasolar la un preț special, pentru a adăuga confort termic în sezonul cald.

 • Ruloul exterior parasolar VELUX are prețul recomandat de 10 lei la achiziția unui pachet format din:
 • fereastră de mansardă VELUX din gama Standard Plus (GLL 1061, GLL 1061B și GLU 0061, GLU 0061B) ramă de etanșare individuale cu kit de izolare termică BDX inclus (EDW/EDS 2000) sau rame de etanșare pentru combinații de două ferestre pe orizontală + kitul de izolare termică BDX (EKW/EKS 0021F)

Campania promoțională este valabilă prin rețeaua Distribuitorilor Parteneri Autorizați VELUX din toată țara. Vezi datele de contact ale acestora  aici.

Produse VELUX participante la promoția toamnei „Adaugă confort mansardei tale!”
 1. Ferestre de mansardă Standard Plus, model: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B
 2. Ramele de etanșare achiziționate cu kit de izolare termică BDX:
  - individuale model EDW/EDS 2000 - pentru toate dimensiunile prezentate în broșură „Lista de prețuri” valabilă din martie 2022
  - pentru combinațiile de două ferestre pe orizontală EKW 0021F - dimensiunile CK02, CK04, FK04, FK06, FK08, MK04, MK06, MK08, MK10, PK08, SK08
  - pentru combinațiile de două ferestre pe orizontală EKS 0021F - dimensiunile FK06, MK06, MK08
 3. Ruloul exterior parasolar cu deschidere manuală, model MHL

Pentru toate dimensiunile disponibile în stoc, vezi broșura „Lista de prețuri” valabilă din martie 2022. Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor VELUX din România și Republica Moldova, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

Achiziția a mai multor pachete promoționale implică în mod automat primirea unui număr direct proporțional de rulouri exterioare parasolare (MHL 5060) la prețul recomandat de 10 lei/buc fără TVA.
La campania promoțională „Adaugă confort mansardei tale!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României și al Republicii Moldova. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Urmărește videoul și vezi cum acționează ruloul exterior parasolar!

Urmărește videoul și vezi cât de ușor se montează ruloul exterior parasolar.