Lasă lumina naturală să intre în casa ta și economisești bani cu pachetele de ferestre de mansardă VELUX!

Cumpără pachetul de ferestre de mansardă VELUX cu rame de etanșare până la data de 31 mai și primești înapoi până la 250 lei!

 

Cumpără pachetul de ferestre de mansardă și primești bani înapoi!

Lăsă lumina naturală să intre în casa ta și economisește bani cu ferestrele de mansardă VELUX! Acum primești înapoi până la 250 lei pentru fiecare pachet de ferestre și rame achiziționat!

1/ Cumpără acum

Cumpără pachetul de ferestre de mansardă VELUX din gama Standard, Standard Plus sau Premium!

Acum este momentul de a investi în casa ta! Tot ce trebuie să faci este să cumperi un pachet de ferestre de mansardă VELUX împreună cu ramele de etanșare, în orice dimensiune, în perioada 18 aprilie - 31 mai 2023 (data emiterii facturii sau a avansului achitat trebuie să se încadreze în această perioadă pentru participarea în campanie).

Descoperă ferestrele de mansardă VELUX!

    Găsește distribuitori VELUX          
Produse 

2/Înregistrează-te acum!

Înregistrează-te cu datele tale până cel târziu la 31 mai 2023 și încarcă în formular o copie a facturii de achiziție a produsului!

Dacă ai doar o factură de avans cu emitere în termenul limită al campaniei, te poți înregistra, urmând ca ulterior să încarci factura finală până la sfârșitul perioadei extinse a campaniei, 30 iunie 2023, folosind link-ul de mai jos.

3/ Completează formularul

Completează formularul de campanie și adaugă copia facturii de achiziție (facturi cu data de emitere până cel târziu la data de 31 mai 2023)!

Este simplu să intri în posesia premiului în bani. Cumperi produsele incluse în campanie de la distribuitorul tău VELUX și completezi formularul cu toate datele necesare.
4/ Primești bani înapoi

Da, vei economisi bani cu VELUX.

Dacă toate condițiile sunt îndeplinite, îți vom transfera în cel mai scurt timp posibil sume de 150 lei, 200 lei respectiv 250 lei pentru fiecare pachet de ferestre de mansarda si ramele de etanșare, în funcție de gama achiziționată! Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești regulamentul promoției.

Alege ferestrele de mansardă VELUX care se potrivesc perfect casei tale!

Lasă lumina naturală să intre în casa ta și economisești bani cu ferestrele de mansardă VELUX! Acum primești bani înapoi până la 250 lei pentru fiecare pachet de ferestre cu rame de etanșare!

Standard

(GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B)

Ferestrele de mansardă VELUX accesibile pentru orice încăpere, disponibile în versiunea din lemn de pin sau în varianta cu înveliș de poliuretan alb rezistent la umezeală, care nu necesită întreținere. Poți alege între ferestre de mansardă cu deschidere în partea de sus sau de jos, la același preț, în funcție de înălțimea de montaj. Geamuri cu două foi de sticlă optimizate pentru o mai bună izolare termică și protecție împotriva intemperiilor.

Geamuri cu două foi de sticlă / Izolație termică / Izolație fonică

Standard Plus

(GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B)

Ferestrele de mansardă VELUX, geam cu trei foi de sticlă Standard Plus oferă caracteristici suplimentare de confort: izolare fonică îmbunătățită și reducere a vaporilor pentru o locuință liniștită și un strat exterior ușor de curățat care previne acumularea de murdărie pentru o priveliște minunată. Disponibil în lemn de pin sau în finisaje fără întreținere, cu înveliș din poliuretan. Poți alege între opțiunile cu deschidere de sus sau de jos, la același preț.

Geam cu trei foi de sticlă / Izolare termică / Izolare fonică / Reducere a vaporilor / Înveliș din poliuretan, ușor de curățat

Premium

Ferestrele noastre de mansardă din gama Premium oferă produse și geamuri cu caracteristici foarte avansate, care îți oferă cel mai bun confort termic și soluții moderne. În categoria Premium, poți alege o fereastră de mansardă cu deschidere mediană sau o versiune cu deschidere în partea superioară, care se deschide spre exterior pentru a-ți oferi o vedere panoramică de excepție.

Geam cu două sau trei foi de sticlă / Izolație termică / Izolație fonică / Reducere a vaporilor / Sticlă laminată pentru siguranță / Înveliș din poliuretan, ușor de curățat / Întreținere ușoară

Rulouri interioare

Rulouri interioare

Adăugă rulouri interioare VELUX pentru un plus de confort - fie că dorești să ai un efect de întunecare sau doar să filtrezi lumina care intră în camerele de la mansardă, avem o soluție pentru orice nevoie. Vezi toate opțiunile aici:

Ai întrebări?

Ai întrebări?

Am adunat tot ceea ce trebuie să știi despre perioada promoției, detaliile și procesul de rambursare. Dacă nu găsești răspunsul la întrebarea ta, trimite-ne un e-mail la magazin@velux.com!