Mecanismul campaniei

VELUX România oferă premii în bani în valoare de 100 sau 150 lei pentru fiecare soluție completă de produse formată din: fereastră de mansardă VELUX, ramă de etanșare, produse de izolare termică și protecție și rulou interior opac, conform regulamentului, achiziționat în perioada campaniei. Astfel, se oferă pentru fiecare soluție completă constând în:

150 lei!

Pentru soluția completă care include:  fereastră de mansardă model Standard Plus sau Premiumramă de etanșarekit de izolare termică şi protecţierulou interior opac.
 

100 lei!


Pentru soluția completă care include:  fereastră de mansardă model Standardramă de etanșarekit de izolare termică şi protecţierulou interior opac.

Achiziția mai multor pachete implică în mod automat un premiu mai mare. 
Premiile vor fi oferite în bani. De aceea, beneficiarii premiului/premiilor vor trebui să trimită organizatorului VELUX România, contul bancar și o copie a cărții de identitate.

Produse VELUX participante la campania "Toamna la VELUX... se numără cadourile!":

ferestrele de mansardă model Standard: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B
ferestrele de mansardă model Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, BLU 0061B
ferestrele de mansardă model Premium: GGL, GGU, GGL INTEGRA, GGU INTEGRA, GGL SOLAR, GGU SOLAR, GPL, GTL, GDL;
ramele de etanșare model EDW/EDS 2000, EDW/EDS 0000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS;
produsele de izolare termică și protecție: BFX și BDX
rulourile interioare opace, model DKL
pentru toate dimensiunile disponibile în broșura “Ferestre de mansardă originale. Produse și prețuri valabile din 1 martie 2018.” 

Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

La campania promoțională “Toamna la VELUX... se numără cadourile!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Ferestre de mansardă

Află mai multe detalii despre ferestrele de mansardă VELUX participante la promoție:

  • Standard - calitate la un preț accesibil
  • Standard Plus - termoizolare suplimentară și siguranță
  • Premium - excelență și confort în utilizare 

Rame de etanșare cu kit de izolare termică inclus

Alege rama de etanșare potrivită pentru un montaj etanș și sigur. Ramele de etanșare EDW 2000, EDS 2000, EDJ 2000, EDN 2000 conțin, spre deosebire de cele simple, și kitul de izolare termică BDX. 

Rulou interior opac

Ruloul interior opac este soluția care se potrivește perfect ferestrei tale VELUX pentru a bloca pătrunderea luminii. Garantăm un efect de întunecare de 99,9%. Vezi gama de culori și materiale.