Cumpără Pachetul CONFORT VELUX și primești parasolarul VELUX!

Pachetul promoțional conține:

1. Ferestre VELUX, model Standard Plus (GLL 1061, GLL 1061B și GLU 0061, GLU 0061B)
2. Rame de etanșare individuale cu kit de izolare termică BDX inclus (EDW/EDS 2000) sau rame de etanșare pentru combinații de două ferestre pe orizontală + kitul de izolare termică BDX (EKW/EKS 0021F)
3. Rulou exterior parasolar cu operare manuală MHL

Singura modalitate de achiziție a pachetelor promoționale CONFORT VELUX este prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX, datele de contact ale acestora fiind disponibile aici.

Produse VELUX participante la promoția „Ai 3 motive să alegi pachetul promoțional CONFORT VELUX!”

  1. ferestre de mansardă Standard Plus, model: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061
  2. ramele de etanșare individuale model EDW/EDS 2000 care au inclus kitul de izolare termică BDX și/sau ramele combi EKW/EKS 0021F pentru combinația a 2 ferestre de mansardă pe orizontală + kitul de izolare termică BDX
  3. ruloul exterior parasolar cu operare manuală MHL

pentru toate dimensiunile disponibile în stoc, în broșura „Lista de prețuri” valabilă din iunie 2019. Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

Achiziția de către clientul final a mai multor pachete promoționale CONFORT VELUX implică în mod automat primirea unui număr direct proporțional de rulouri exterioare parasolare (MHL 5060) la prețul promoțional de 5 lei/buc fără TVA.
La campania promoțională „Ai 3 motive să alegi pachetul promoțional CONFORT VELUX!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).