Inspiră-te din broşurile noastre

Produse și prețuri 

Descarcă broșura "Soluții de iluminat natural" pentru a vedea lista de prețuri și gama completă de produse! Broșura conține prețurile de listă recomandate distribuitorilor parteneri VELUX. Prețurile conțin TVA de 19 %!

Rulouri decorative şi parasolare VELUX 

Descoperă cea mai nouă colecție de rulouri decorative și parasolare VELUX. Nou - colecția de rulouri opace Star Wars!Descoperă potențialul podului tău!

Idei de transformare a podului nefolosit într-un spațiu de locuit atractiv, modern și luminos. Inspiră-te din sfaturile și fotografiile noastre!

Istoria VELUX

Povestea VELUX a început în 1942. Au urmat multe inovații, premii obținute și proiecte promovate în întreaga lume. Află mai multe.Ferestre VELUX pentru acoperiș terasă

Vezi toate soluțiile noastre pentru acoperiș terasă: ferestre fixe, electrice sau cu operare manuală. Ieșiri pe acoperiș sau ferestre pentru evacuarea fumului. Descarcă și salvează broșura pentru informații complete.

Ghid de renovare pentru podul casei

Îți prezentăm ghidul pas cu pas pentru renovarea podului, în ordinea desfășurării etapelor: de la evaluarea stării generale a podului, până la finisare. Sugestii, sfaturi și idei pentru crearea unui spațiu generos și luminos la mansardă.

Marcajul CE

Află mai multe detalii despre ce înseamnă marcajul CE.