Inspiră-te din broşurile noastre

Produse și prețuri 2017

Descarcă broșura "Soluții de iluminat natural. Produse și prețuri valabile din 3 aprilie 2017". Vezi  prețurile în lei și gama completă de produse! Prețurile sunt recomandate distribuitorilor parteneri VELUX.

Rulouri decorative şi parasolare VELUX 2017

Prea cald sau prea multă lumină în timpul zilei? Ai nevoie de un rulou! Vezi colecția de rulouri deco și parasolare. Acum avem și rulouri opace cu modele STAR WARS!Ferestre VELUX pentru acoperiș terasă 2017

Descoperă noua protecție din sticlă curbată pentru soluțiile noastre pentru acoperiș terasă: ferestre fixe, electrice sau cu operare manuală! Avem și ieșiri de urgență sau ferestre pentru evacuarea fumului. Descarcă și salvează broșura pentru informații complete.

Sfaturi și recomandări pentru un drum rapid și ușor către mansarda ta luminoasă

Îți dorești o mansardă și iubești planurile înclinate? Atunci folosește acest îndrumar creat special pentru a răspunde întrebărilor tale! Cât trebuie să fie panta?  Cum fac hidroizolarea și termoizolarea? Cum se fac reglajele? Descarcă PDF pentru informații complete și concrete.

Descoperă potențialul podului tău!

Idei de transformare a podului nefolosit într-un spațiu de locuit atractiv, modern și luminos. Inspiră-te din sfaturile și fotografiile noastre!

Ghid de renovare pentru podul casei

Îți prezentăm ghidul pas cu pas pentru renovarea podului, în ordinea desfășurării etapelor: de la evaluarea stării generale a podului, până la finisare. Sugestii, sfaturi și idei pentru crearea unui spațiu generos și luminos la mansardă.Marcajul CE

Află mai multe detalii despre ce înseamnă marcajul CE.

Istoria VELUX

Povestea VELUX a început în 1942. Au urmat multe inovații, premii obținute și proiecte promovate în întreaga lume. Află mai multe.