Primăvara se apropie, lucrările de construcție încep să prindă contur, iar VELUX vine în întâmpinarea ta cu o nouă campanie promoțională!

Cumpără între 15 februarie și 15 martie 2017 ferestre de mansardă VELUX din gamele Standard, Standard Plus și Premium împreună cu rame de etanșare și beneficiezi de o contribuție în valoare de 150 de lei, fără TVA, pentru montajul profesionist al fiecarei ferestre. 

Alege un montaj profesionist gratuit!

Produse VELUX participante la campania "Toată lumea câștigă cu  VELUX!"

  • ferestrele de mansardă din gamele Standard, Standard Plus, Premium,  modelele: GZL, GZL-B, GLL, GLL-B, GLU, GGL, GGU, GGL INTEGRA, GGU INTEGRA, GGL SOLAR, GGU SOLAR, GGL* – fereastra pentru evacuare fum, GPL, GDL;
  • ramele de etanșare model EDW, EDS, EDW 2000, EDS 2000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS;

pentru toate dimensiunile disponibile în broșura de produse și prețuri VELUX, "Soluțiii de iluminat natural" valabilă din 22 februarie 2016.
Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici sau apelând numărul de telefon 0-8008-83589 (apel gratuit).

La campania promoțională “Toată lumea câștigă cu VELUX!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Mecanismul campaniei

VELUX România oferă montajul cadou pentru fiecare fereastră de mansardă VELUX achiziționată împreună cu ramă de etanșare  în perioada campaniei, 15 februarie - 15 martie  2017, în limita unui montaj strandard în valoarea de 150 de lei fără TVA. Montajul trebuie să fie realizat doar de către unul din Montatorii Parteneri VELUX care poti fi contactați doar prin intermediul site-ului www.velux.ro. Contactează aici un Montator Partener.

Montajul cadou, în valoare de 150 de lei fără TVA, se oferă fiecărui client care prezintă Montatorului Partener VELUX o copie a facturii de achiziționare a ferestrelor de mansardă VELUX datată în intervalul 15 februarie 2017 – 15 martie 2017, (copie care rămâne în posesia Montatorului Partener VELUX).

Montajul ferestrelor de mansardă VELUX achiziționate în perioada campaniei promoționale va fi realizat în perioada 15 februarie – 30 aprilie 2017. 

În cazul în care manopera totală presupune un cost mai mare decât montajul standard al ferestrei de mansardă, diferența dintre total și cei 150 de lei oferiți de VELUX va fi suportată de către participant.

Ferestre de mansardă

Află mai multe detalii despre ferestrele de mansardă VELUX participante la promoție:

  • Standard - calitate la un preț accesibil
  • Standard Plus - termoizolare suplimentară și siguranță
  • Premium - excelență și confort în utilizare 

Rame de etanșare

Alege rama de etanșare potrivită pentru un montaj etanș și sigur. Ramele de etanșare EDW 2000, EDS 2000, EDJ 2000, EDN 2000 conțin, spre deosebire de cele simple, și kitul de izolare termică BDX. 

Kit de izolare termică 

Kitul de izolare termică BDX 2000 conține un cadru izolator, folie hidroizolatoare și jgheab de drenaj. Izolează termic fereastra prevenind pierderile de căldură și eliminând punțile termice din jurul acesteia.