VELUX vine în întâmpinarea ta cu o nouă promoție! Cumpără între 01 octombrie și 30  noiembrie 2017 soluția completă VELUX, completează cuponul promoției și primești un cadou! 

Cadou 150 de lei! Pentru soluția completă care include: fereastră de mansardă model Standard Plus și/sau Premium, ramă de etanșare, kit de izolare termică şi protecţie, rulou exterior parasolar.

Cadou 70 de lei! Pentru soluția completă care include: fereastră de mansardă model Standard, ramă de etanșare, kit de izolare termică şi protecţie, rulou exterior parasolar.

Produse VELUX participante la campania "Alege acum soluția completă VELUX și primești un cadou!":

ferestrele de mansardă model Standard: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051
ferestrele de mansardă model Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061,
ferestrele de mansardă model Premium: GGL, GGU, GGL INTEGRA, GGU INTEGRA, GGL SOLAR, GGU SOLAR, GPL, GTL, GDL;
ramele de etanșare model EDW/EDS 2000, EDW/EDS 0000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS;
produsele de izolare termică și protecție: BFX și BDX
rulourile exterioare parasolare model MHL, MSL, MML
pentru toate dimensiunile disponibile în broșura de produse și prețuri  “Soluții de iluminat natural” valabilă din 3 aprilie 2017

Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici sau apelând numărul de telefon 0-8008-83589 (apel gratuit).

La campania promoțională “Alege acum soluția completă VELUX și primești un cadou!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Mecanismul campaniei

VELUX România oferă premii în valoare de 70 sau 150 lei pentru fiecare soluție completă de produse, formată din fereastră de mansardă VELUX, ramă de etanșare, produse de izolare termică și protecție și rulou exterior parasolar, conform regulamentului, achiziționat în perioada campaniei. Astfel, se oferă pentru fiecare soluție completă constând în:

Fereastra Standard + ramă de etanșare EDW/EDS 2000 sau EDW/EDS 0000/EKW/EKS + produs de izolare termică și protecție BDX/BFX + rulou exterior parasolar MHL – suma de 70 lei
Fereastra Standard Plus/Premium + ramă de etanșare EDW/EDS 2000 sau EDW/EDS 0000/EKW/EKS + produs de izolare termică și protecție BDX/BFX + rulou exterior parasolar MHL – suma de 150 lei.

Achiziția mai multor pachete implică în mod automat un premiu mai mare. 
Premiile vor fi oferite sub formă de tichete cadou. Dacă beneficiarul premiului preferă premiul în bani, atunci este necesar să trimită organizatorului VELUX România, contul bancar.

Ferestre de mansardă

Află mai multe detalii despre ferestrele de mansardă VELUX participante la promoție:

  • Standard - calitate la un preț accesibil
  • Standard Plus - termoizolare suplimentară și siguranță
  • Premium - excelență și confort în utilizare 

Rame de etanșare cu kit de izolare termică inclus

Alege rama de etanșare potrivită pentru un montaj etanș și sigur. Ramele de etanșare EDW 2000, EDS 2000, EDJ 2000, EDN 2000 conțin, spre deosebire de cele simple, și kitul de izolare termică BDX. 

Rulou exterior parasolar 

Ruloul exterior parasolar MHL este produsul care nu trebuie să lipsească de pe nicio fereastră VELUX pentru că are beneficii tot timpul anului. El are rolul de a reduce temperatura interioar cu până la 5 grade!