Dormitor
Camera de zi
Baie
Bucătărie
 Cameră pentru copii
Birou
 

 

Utilizează la maxim spațiul suplimentar disponibil 
 
Camerele suplimentare pot avea multiple funcții. Pot fi amenajate ca birouri cu rol ocazional de cameră de oaspeți sau ca atelier de lucru sau de sport. Oricare ar fi destinația acestora, rulourile decorative și parasolare sunt elemente importante în amenajare. Ele sunt pun în valoare potențialul camerei și le redau acestor încăperi un nivel maxim de confort, asigurând intimitatea și controlând eficient lumina.
  
 
 
  
Recomandările noastre pentru biroul de acasă
 
 
Rulouri plisate opace - pentru efect de umbrire și eficiență energetică
Dacă folosești biroul de acasă pe post de cameră de oaspeți, ai nevoie de flexibilitate în controlul  luminii. În timpul zilei, rulourile plisate-opace se pot poziționa în orice loc pe suprafața geamului pe șinele glisante datorită celor două bare de operare, pentru a crea efect de umbrire acolo unde doriți. Rulate complet, ele vor bloca complet lumina, asigurându-le un somn liniștit oaspeților. În plus, în nopțile reci, vor îmbunătății izolația termică, menținând căldura în interior.

Mai multe informații despre Rulourile plisate opace 

 
Rulouri plisate - pentru intimitate și eleganță
Dacă îți dorești să reduci razele directe ale soarelui și să asiguri un mediu plăcut în cameră, îți recomandăm rulourile plisate. Poziționate oriunde de-a lungul șinelor glisante, ele pot asigura și intimitate și un plus de confort în interior. Rulourile plisate sunt disponibile într-o gamă largă de culori.  
Mai multe informații despre Rulourile plisate 
 
 
Rulouri duo opac+plisat - de două ori mai multe beneficii
Ruloul duo opac+plisat reprezintă combinația reușită dintre un rulou opac  și un rulou plisat care îți permite să beneficiezi de cantitatea de lumină dorită, fiind o soluție utilă 24 de ore din 24: ruloul opac blochează pătrunderea luminii, iar ruloul plisat diminuează lumina în funcție de preferințe. Combinația 2 în 1 este disponibilă în 4 variante de culori ale ruloului opac combinat cu un rulou plisat alb și se acționează manual.
Mai multe informații despre Rulourile duo opac+plisat 
 
 
Rulouri exterioare parasolare - da soarelui, nu căldurii!
În camerele expuse soarelui timp îndelungat, rulourile exterioare parasolare montate pe exteriorul ferestrelor de mansardă previn supraîncălzirea la interior în zilele însorite. Fiind fabricate din material semi-transparent, lumina pătrunde pentru a te bucura din plin de priveliște. Rulourile exterioare parasolare se pot combina cu toate modelele de rulouri interioare parasolare și se montează în câteva minute din interiorul încăperii.
Mai multe informații despre Rulourile exterioare parasolare
 

 
Sus ^

​​​​​​​